Min källare-vem där?

Hej! När jag är nere i källaren och tvättar, får jag ofta en väldigt olustig känsla i kroppen. Det känns som någon står och stirrar på mig och följer efter mig när jag hänger tvätt. Finns det någon där och vad vill den i så fall? Sedan har jag en annan fråga som jag funderat mycket på. Var hos ett medium för flera år sedan som sa att min guid som följde mig på arbetet mådde väldigt dåligt, eftersom jag gjorde det på den arbetsplatsen. Kan Du se om han mår bättre nu, när jag bytt arbete, och trivs jätte bra? Slutligen undrar jag om man har flera guider som har olika funktioner.(Om Du får kontakt med mina guider, tacka dem så hemskt mycket för all hjälp som jag kände att jag fick, när jag mådde som sämst). Med vänlig hälsning Anki

Hej Anki! I källaren finns en kvinnlig ande som inte varit på andra sidan och vänt.Hon verkar ha avlidit genom en olycka i trappan ner till källaren eller ngt liknande,en halkolycka.Hon visar sig med papiljotter i håret och är i 55 årsålder och kort och rundlagd.Hon verkar inte förstå att hon avlidit. Det mediumet du besökte hade rätt.Din guide stod dig väldigt nära dvs hade tagit steget in i din aura föra att på bästa sätt kunna läsa av dina känslor osv detta påverkade henne väldigt mycket då hon tog på sig mycket av den oro du kände. Hon blev tvungen att kliva ur din aura och för en tid hålla ett visst avstånd till dig men nu är hon tillbaka på sin plats vid din vänstra sida,bakom dig. Den andra guiden som är en man(känns indiansk)verkar inte ha blivit påverkad på samma sätt då denne kan skydda sig själv med jord och eldmagi. Du har fyra guider.En kvinna vid din vänstra sida och denne man vid din bakre högra sidan.De står närmast dig i din aura.De två andra står betydligt längre bak och jag får ingen info.om dem.Ibland står dessa andra två som är otydliga framför dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.