Min katt

Hej igen o tack för ditt snabba svar! Tyvärr så har jag redan pratat med henne det gör jag med alla 3 (har 2 pojkar också på 4år) o hon är sällan själv eftersom jag är hemma nästan hela dagarna o radion är alltid på från morgon till kväll. Har ej bytt kattsand, har pewe som jag haft sedan hon kom till mig. Har hållt på att renovera nu i 1½ år men är nu nästan färdiga. Jag, min son på 16-år o min sambo älskar våra katter o gör allt för dom, rent o snyggt har dom det alltid i lådorna utom precis när de varit där men det tas bort så fort jag ser det. Hon är väldigt social o tillgiven o klok o jag vet att djur förstår när man pratar med dom för de är inte dumma! Jag har sagt till henne att jag blir både arg o ledsen på henne när hon gör på detta viset o påpekar att de andra 2 inte gör så o det ska inte hon heller. Har funderat på om hon känner sig ensam eftersom hon är ensam tjej men o andra sidan är inte katter flockdjur o hon kan busa o jäklas med de andra 2 som hon gärna sätter på plats o visar att det är hon som bestämmer för hon är väldigt dominant! Jag ska fortsätta kela o prata med henne så får jag hoppas på att hon slutar med att använda sängen som ett kattlåda! Kram Annelie

Hej Annelie! Vi får hoppas att det löser sig för dig och din katt. Jag fick även påpekat att hon reagerar på förändringarna som sker i ett hem och att hon inte gillar nya dofter…? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *