Min katt kissar inne – Varför?

Hej I november förra året bestämde jag och min sambo oss för att ta hand om en kattunge. Han kissade inne nästan varje dag och han slutade inte med det inte ens efter vi kastrerat honom. Vi fick lämna bort honom till min mamma som bor på landet så han kunde bli utekatt. Jag trodde att han ville vara ute att det var därför som han kissade inne som en protest. Han höll sig rumsren ett par veckor men började till slut att kissa inne hos henne. Varför är ju frågan. Han har det jättebra där kan man tycka. Vad är det han vill, vad är det som är fel? Han kan vara ute en hel dag för att sedan gå in för att kissa på golvet. Väldigt jobbigt! Mvh Madelene

Hej Madde! Jag tycker du ska ta katten till vetrinären. Jag får sagt att han har problem med urinblåsan speciellt vid kyla och drag. Det kan även vara problem med njurar och att han har infektion som inte vill läka ut som kommer och går.Han KAN helt enkelt inte hålla sig.(liten urinblåsa) Sedan har det blivit lite "bekvämlighetsfasoner" på honom de gånger han mår bättre. Men katter är renliga av sig och noga med sin toalett och din katt har "sjukdommliga" problem. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.