Min katt: Livi

Hej! Jo, den 25:e maj gick min katt Livi, som bodde hos min mamma, bort plötsligt. Hon hoppade ner från en stol, jamade, hämtade mamma, som la henne i min gamla säng och klappade henne tills hon tog sitt sista andetag 🙁 Jag blev helt förstörd då jag haft henne i 14 år och pga hennes förflutna (hon blev misshandlad av en man när hon som liten bytte ägare) och efter det tydde hon sig bara till mig, och till mamma när jag flyttade -07. Vad jag vill veta nu är att hon har det bra och att hon inte är ledsen över att jag inte fanns där för henne när det var dags! Hon var en speciell katt och undrar om hon hade ngt speciellt uppdrag här i livet och om hon kommer finnas och titta till mig här i Bollnäs fast hon aldrig bodde här?? Hoppas du kan få fram ngt! Jag saknar henne! Mvh Carina

Hej! Livi kände ett enormt förtroende för dig och din mor och därför valde hon att gå bort där hon trivdes. Många gånger försöker djur gömma sig för att gå bort i ensamhet och detta ofta för att de inte vill såra sina människor. Hon ville tacka för det liv och den kärlek ni har givit henne. Hon var med dig i tanken och det är bra. Hon har det bra och busar, leker och är som en kattunge igen! Hon kommer till dig när du behöver henne och kallar på henne!! Hon saknar dig också men tänk på alla ljusa minnen! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *