min kompis

Hej! Jag har funderingar om min kompis "B" hon ber mig om hjälp om hon ska vänta på den killen hon har sk strulat med i nu 3års tid eller om hon ska ut och hitta någon annan, man blir ju inte yngre som hon säger! Hon har träffat andra men det blir alldrig något av det, hon känner inga känslor för någon annan än just den killen. Den här killen har lite problem med alkohol och jag tror det är därför han stöter bort henne för det skulle kanske kännas jobbigt att ha ett förhållande nu när han har lite jobbigt med sig själv, så tror jag att det är. Jag har en känsla av att han skulle vilja mer med henne men det är något som hindrar honom för att ta det steget! Anar jag rätt eller? hon ber mig om hjälp men det är svårt för mig att svara henne då jag inte vet vad jag ska råda henne till? Kan du hjälpa mig /henne med nåt? Ska hon vänta på honom eller ut å leta efter någon livskamrat då hon saknar någon att dela sitt liv med! Mvh Lena

Hej Lena! Här är det de inre känslorna som bör styra och vad gäller mannen i hennes liv- finns det någon möjlighet att hon kan höra av sig själv till mig? Går bra via mail. Min första reaktion är att hon bör prata med mannen ifråga och se om han vill sluta dricka och det gör han om han anser att kärleken är värd det. Om hon ska leta efter någon annan känns så fel just nu då det känns som en tillfällig lösning på hennes problem. Hon bör först prata med mannen i sitt liv för att få klarhet om det är kärlek hon känner eller om hon tycker synd om honom och om hon vill rädda honom. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *