Min kusin

Hej! Min kusin dog när han var 14 år jag undrar varför han satt på just det stället när dom hittade honom död. Jag undrar också om han har det bra och om det är han som hälsar på och gör saker där han bodde, undrar också om han besöker mig eller om det är någon annan. Det känns ibland som att det är någon här och jag kan ibland höra massa konstiga ljud och se skuggor. Undrar också om jag är medial eller om jag kan eller ska utveckla det? En sak som jag funderar på ibland om min kusin är återfödd i min son dom är så lika till sättet, är det så? Tacksam för svar. Hälsningar Susanne.

Hej Susanne! Låt mej säga så här, att din kusin valde att få dö på just det stället där han hittades! Han mådde inte bra och därför blev det som blev! Men nu har han det bra, och kan göra allt det han ville ha gjort! Javisst är det han som håller till och grejar och busar både där han bodde och hemma hos dej! Han är där och det är hans skugga du ser, och de där djuden gör han för att du ska lyssna och förstå att det är han! Det du ska göra med din medialitet, så ska du utveckla den! Det finns kurser som du skulle kunna gå! Men även att få privat hjälp och råd vore en bra början! När du är redo och det visar sej vara moget så faller det på plats! Till sist ska du veta att din kusin är inte återfödd till din son,även om de påminner om varandra! Du vet var vi finns om du vill prata! Nu önskar jag dej en härlig sommar! MVH: Simone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *