Min kusin

Hej min kusin va med om en hemsk olycka för några veckor sedan och han ligger för tillfället på intensiven, läkarna säger att de inte finns hopp för honom, jag vill bara veta, nu när han ligger där i "koma" har han ont ? Vet han vad vi säger ? Kommer han att vandra vidare ? och hur lång tid har jag på mig att säga hej då ? Vad är hans önskan ? Snälla hjälp mig, känner på mig att han kommer å en smärtsam död :/:/:/:/

Hej! Tragisk olycka och jag beklagar sorgen! Känner din sorg och oro. Att han ligger i koma kan vara ett sätt att förberedas för färden till nästa sida. Han har sina guider vid sin sida och han kommer att få all den hjälp han behöver. Prata med honom han hör och förstår allt. Varför säga hejdå, varför inte säga på återseende då ni kommer att mötas på andra sidan då det är dax. Han vill inte att ni ska sörja honom med tårar, han önskar att ni ser honom som den han var innan olyckan och inte som han är nu då det inte är han utan mer ett skal. En ljus och öppen begravning önskar han och skratt, inga tårar, inga mörka kläder- ljusa. Han har inte det lätt men med den medecin har får idag kommer han att kunna gå över till andra sidan smärtfritt. Tänk på de ljusa stunderna och minns honom som den han var. Sörj men glöm inte att leva och tänd ett ljus för honom. Beklagar sorgen. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *