Min lägenhet

När jag och min sambo flyttade in i vår lägenhet för 6 månader sen så hände det en massa saker. men det är 3 saker som har utmärkt sig ganska mycket. 1. I början så var vi inte så brydda om att diska upp efter att vi ätit middag och kvällsmat eftersom att det var så lite disk. Men när vi gick och la oss så lät det hela tiden som att någon stod och höll på med disken ( ni vet ljudet som blir när man gör i ordning för att börja diska ) Så vi gick och kollade i köket men det var självklart tomt. 2.En natt när jag och min sambo låg i sängen och försökte sova så hörde vi fotsteg i hallen och jag tittade ut mot hallen där det var ljust ( har alltid badrumsdörren öppen å lampan tänd ) Och då ser jag en skugga uppenbara sig och sen försvinna. Jag blev riktigt rädd, men hade också i tanken att min lillebrors farfar dog ca 1 månad tidigare så jag personligen tror att det var han som tittade förbi. 3.Vi har även vaknat av fotsteg från vardagsrummet när det bara varit jag och min sambo hemma, och vi båda låg i sängen. Jag personligen tror att det är släktingar från både min och min sambos sida som försöker visa att dom är här och hälsar på. Men ibland blir jag rädd ändå,Iaf När det kommer upp saker utan att man är beredd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *