Min mamma!

Hej. Min mamma mår fruktansvärt dåligt och saknar självförtroende totalt. Nu är det klart att hon tyvärr ska komma på ett delat boende då min pappa inte orkar mer men min oro är enorm om hur detta ska gå då hon är så beroende av honom. Vore mycket tacksam om du kunde ge mig ett svar om hur det ska gå för henne, önskar av hela mitt hjärta att hon ska få frid och känna lycka och uppleva lugn och ro igen, jag pratar ofta med bla. mina morföräldrar som finns på andra sidan och be dem hjälpa mamma men jag vet ju ej om de hör mig eller kan hjälpa mamma. Tacksam för ett svar. MVH A

Hej A! Din mamma kommer att få ro men det kommer ta lite tid. Hon kommer till ett ställe där hon känner sig bortglömd och bortvald och det kommer tyvärr ta tid innan hon accepterar läget men det är något ni måste ta för hennes skull. Hon kommer till ett ställe där de tar hand om henne och finns där för henne hela tiden. Just nu kan jag tyvärr inte ge råd som skulle kunna hjälpa henne men det kommer till dig när det är dax för det. De svarar dig från andra sidan men det känns lite som om du inte ser eller kan ta till dig det de meddelar dig.. slappna av, meditera och be dem komma till dig när du sover då är det lättare att få kontakt. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *