Min mamma o hennes mormor

Hej igen! Tack för svaret ang min mamma. Har börjat att prata med hennes mor o farföräldrar o en tanke slog mig som gör att jag skriver igen Hennes mormor Emma var synsk o utsåg på dagen o klockslaget när 2:a världskriget bröt ut o de flydde då från Tyskland till Sverige (har jag hört berättas) men tyvärr så dog hon ett år innan min mamma föddes så de träffades aldrig men min undran är om det är Emma som finns vid mammas sida o det är henne som jag ska prata med mest? Mamma har ett foto på sina morföräldrar som hon ofta tittar på o hon brukar säga att det känns som om hon (Emma) tittar på mig. Jag erkänner att det är något visst med det fotot så jag brukar också säga när jag är där…snälla Emma o Karl (hennes make) hjälp min älskade lilla mamma om ni kan o kan jag göra något så låt mig veta. Jag har inte känt någon direkt kontakt med Emma eller så är det just hon som försöker nå mig fast jag är så splittrad o ofokuserad så jag inte uppfattar det. Mamma stod även sina far föräldrar väldigt nära. Jag tror att jag skrev även deras namn i brevet som jag skickade till dig i somras där du skulle se vad du kunde få fram om dem (OBS: NÄR DU HAR TID). Eftersom jag själv har ett inre kaos så behöver jag din hjälp, det har blivit mycket bättre men än så länge litar jag inte helt på mig själv. Tacksam för all hjälp! Annelie

Hej Annelie! Kan du skicka namnen igen! Städade ut skåpet och nu hittar jag inte ditt brev! Kan skicka kuvert mm till dig. Du ska gå på din inre känsla även om du tvivlar på den! Det är din mormor som står vid din sida och försöker ta kontakt med dig men hon väntar tills du inte känner dig så splittrad längre. Ta det med ro det gör hon! Du är på rätt spår nu ska du bara komma på det själv åxo!! Ta en dag i taget, fokusera på det som är viktigt för dig just nu och dina pusselbitar kommer att falla på plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *