Min mammas katt

Hej! Jag undrar om du kan berätta något om min mammas katt. Det låter kanske lite konstigt men hon är ingen "vanlig" katt. Jag o även mamma är uppvuxna med katter o tycker att de är både kloka o förståndiga. Men denna katt Snövit är väldigt speciell. Bla så när hon är ute o gå i sin sele med mamma så ska hon alltid gå bort till bilen o en gång när jag var där så stannade hon vid det ena framdäcket o gav sig inte hon var som fastklistrad. När jag sedan kom hem så visade det sig att jag fått punktering o det hade vi inte märkt. Även när mamma som tyvärr inte är riktigt frisk mycket pga att en sjuksköterska ställde en diagnos på henne utan att diskuterat med en läkare som då har lett till att mamma känner sig värdelös o säger att hon kan ingenting längre. Så vissa dagar är värre än andra men i alla fall så är katten ständigt vid hennes sida o "stämmningen" mellan dom är helt otrolig, jag är säker på att de "pratar" med varandra på något sätt. Mamma fick denna katten av mig o mina barn för några år sedan som en tröst efter den andra katten som dog några år tidigare. Mamma själv säger många gånger att detta är ingen vanlig katt. Så säg mig.. kan du berätta något om henne?? Tack än en gång! Annelie

Hej Annelie! Det du berättar låter inte alls konstigt i mina öron och förklaringen är enklare än du tror och egentligen finns det inte så mycket mer att säja än detta: Den katten är din mammas levande skyddsängel och har den funktionen och kommer finnas vid hennes sida så länge hon behövs.Den katten har högt utvecklade sinnen och "vet" vilken uppgift den har.Att ge tröst och energi och varna för faror.Den kan även läsa av en människas hälsa. Vad många inte tänker på att djur ibland kan ha funktionen att vara "skyddsänglar" i levande form, då vi föreställer oss dessa(skyddsänglar) som några "högre väsen från en annan dimesion" när det i själva verket kan vara ett djur som fyller den funktionen. Kanske vi skulle tänka på detta och ge djur mer respekt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *