min mormor

för en månad sen dog min mormor . hon var väldigt gammal och trött innan hon gick bort.jag står min mormor väldigt nära och vi hade en väldigt speciell relation till varandra och kan prata om allt mellan himmel och jord. jag hann inte riktigt säga hej då till min mormor och skulle så gärna vilja få kontakt me henne. jag skulle vilja veta om min mormor har nåt viktigt att säga mig?

Hej Sofie! Visst är hon med dig! Du kan prata med henne när du vill hon hör dig och varför frågar du inte henne själv? Ställ frågan högt eller mentalt innan du somnar, be henne komma till dig i sömnen men bli inte ledsen eller arg om det inte sker med en gång. Det är en ny tid för henne också och hon behöver komma till ro "där hemma". Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *