Min mors å fars hus

Hej! Min fråga gäller mina föräldras hus. När jag va 15 år börja det hända en hel del olika saker som både jag och mor kände av och såg. Mina kompisar kände oxå av en del. Allt börja med att jag och två kompisar gjorde anden i glaset, inte så smart, vet vi idag. Alla händelser pågick intensivt i fyra år, mor kunde ine meditera då hon va med om otrevliga saker när hon gjorde det. För min del lugna allt ner sig efter en natt då jag såg en tjej framför mig, den natten sov jag som aldrig förr. Kan ni se vad vi hade i det huset och om det finns något kvar? När man är där själv så undviker jag gärna källaren, pga gamla minnen eller att det är något där än, vet jag inte. Men jag kan ändå inte sluta tänka på vad som va hos oss? Så det vore kul om ni kunde få reda på det trots att de är några år sen…. Mvh Marie.

Hej Marie! Anden i glaset ger mig rysningar av det värsta slaget! När ni gjorde anden i glaset släppte ni in väser(kalla dem demoner) som är falska och bara vill ställa till jäkelskap. När din mor försökte meditera störde de henne så att hon inte kunde omge sig med det skydd hon behövde därav att hon inte kunde meditera. Den unga kvinnan kom för att hjälpa dig och hon hade stor makt och kunde på detta sätt få demonerna att återvända till sin värld och stängde porten de kom in igenom. Hon finns hos Er fortfarande och håller alla i styr. Det kan finnas spår av ett väsen men hon håller dem i schack. Vad gäller källaren känner jag inget speciellt mer än att du har en olustkänsla och det kan bottna sig i att du är "rädd" för det du inte ser, du har en känsla av att något döljer sig i skuggorna men inget farligt vad jag kan känna. Hoppas du blir nöjd med svaren! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *