Min moster.

Jag vet inte om jag redan skickat denna fråga eller om jag bara tänkte göra det så därför garderar jag mig. Min moster som betydde väldigt väldigt mycket för mig hon var som en mor för mig sen jag var liten. Hon gick hastigt bort i sjukdom o vi hann knappt få beskedet om att hon var sjuk förrän hon bara dog. Jag har varit hemskt ledsen för detta o har svårt att släppa henne även om jag av hela mitt hjärta önskar henne lycka till på sin nya plats. Jag undrar nu vet hon att jag är ledsen och var det något mer hon ville sagt till mig jag hann ju aldrig ens ta farväl. Jag saknar henne så.

Hej Jeanette! Jag får sagt att din moster inom sig visste vad som skulle hända och att hon haft tankar och känslor kring att dö men inte vågat eller velat prata om detta "öppet". Inom sig var hon förberedd för vad som skulle komma,men inte omgivningen, då hela siutatioen blev som en "överraskning och från det ena blev snabbt det andra". Det hon nu i efterhand "ångrar" eller hade gjort annorlunda med det hon nu kan se, är att hon borde förberett sin omgivning mera och berättat om sina tankar,känslor och drömmar men samtidigt ville hon inte oroa andra och framförallt inte sina nära och kära. Din moster verkar överlag vara en person som inte vill oroa andra eller belasta andra med de problem eller bekymmer hon hade eller säja hur det EGENTLIGEN låg till. Hon vet att du är ledsen och hon själv var ledsen en tid,men nu har hon fått rening och känner inre lugn och ro och frid när hon är på andra sidan och har fått perspektiv på livet och allt i största allmänhet. Det hon vill säja till dig är att: "Hon vill att du ska våga vara öppen och ärlig med hur du verkligen mår och hur du verkligen har det och inte vara rädd för att be andra om hjälp eller söka hjälp. Att du inte ska gå och bära alla tunga bördor själv. Det gör dig trött och energilös och du har inte ork att se de lösningar som kan finnas runt dig." Hon finns hos dig när du känner dig som ensamast i världen med en massa problem som oroar dig. Hon vet av egen erfarenhet hur detta känns och då finns hon vid din sida för att ge sitt stöd. Hoppas du känner att du fick lite svar på dina funderingar kring din moster! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *