Min nya lägenhet

Hejsan! Det blev som Evy skrev innan att mitt nya boende kommer jag att trivas i, jag kände det direkt när jag kom innanför dörren. MEN nu har jag en fråga o det är om jag kommer att få mitt kök handikappsanpassat eller inte? Jag har gett som förslag att sakerna från huset kunde flyttas ner dit men jag vet inget ännu för den ansvarige på kommunen har semester. Jag har tillträde den 1/9 o hoppas på att kunna göra upp med min nuvarande hyresvärd om att slippa denna lgh den 15:e för då blir det bara en halv månad med dubbel hyra. En annan tanke är hur länge jag kommer att kunna bo i min lgh då jag tänker på att min son är 17-år o vem vet hur länge han bor hemma till så frågan är om o när "Mr rigth" dyker upp om han så småningom flyttar in till mig eller inte. Har funderat mycket på hur mycket jag ska be om i min lgh, kommunen är inte glad när man ber om bostadsanpassning!

Hej! Du ska utnyttja din rätt att få det handikappanpassat i din lägenhet oavsett vad kommunen vill eller inte! Känns som om det kommer att ta lite tid med anpassningen och att ni kommer att prata om det och komma fram till gemensamma beslut och det blir bra i slutänden, var inte orolig! Din son bor hemma ett tag till och du kommer att dela din bostad med man och son innan sonen flyttar. EVy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.