Min pappa

Min pappa gick bort hastigt i höstas och lämnade ett enormt tomrum efter sig. Jag önskar dagligen att han ska visa sin närvaro på något sätt, genom någon sorts tecken eller liknande men det sker aldrig. Jag har bett honom om det nästan varje dag utan resultat. Är det något jag missar? Han kanske visar det på nåt sätt som jag inte förstår, vet ni vad jag ska hålla utkik efter? Den första tiden efter hans bortgång möttes vi i mina drömmar ett par gånger men det sker inte heller längre, fast jag ber honom. Vet ni varför? Oändligt tacksam för svar och en trevlig sommar på er!

Hej Sofia! Du har mist en person och jag förstår din sorg och önskan. Även om han inte visar dig några tecken som du kan tyda betyder det inte att han inte hör dig! Han har kommit till dig i dina drömmar och det är han som ville visa dig att han mår bra, du har rätt att sörja men bör gå vidare med ditt liv. Han har fullt upp med att "landa" i sitt nya hem och i sin nya situation men han har inte glömt dig!! Hoppas du blir lugnad av svaret. Önskar dig en trevlig sommar! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *