Min pappa

Hej på er och tack för svaren jag fått tidigare 🙂 Nu är det ett år sedan min pappa Bengt gick bort.Jag undrar om han besöker mig och om så är fallet när på dygnet gör han det?.Kan jag på något sätt veta att det är han som kommer?? Jag hoppas ni kan få fram om han har något att säga till mig, eftersom vi inte pratade med varandra på flera år innan han gick bort. Vill tillägga att ni gör ett underbart och meningsfullt jobb med att besvara alla frågor.Ni är guld värda. Kram på er B

Hej B och tack för dina fina ord! Din far finns hos dig men han är osäker på dig och på dina känslor för honom. Ni hade trots allt inte kontakt på många år och han sörjer detta men som han säger: gjort är gjort. Han vill besöka dig och kommer att göra detta genom dina drömmar men han vill inte "störa eller skrämma " dig så du måste ge honom din tillåtelse! Ni har mycket att prata om! Ta det bara lugnt och skynda långsamt så kommer han till dig och därifrån kan ni gå vidare. Lycka till! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *