Min pojkväns förra lägenhet

I min pojkväns förra lägenhet som även hans pappa bodde i så hände det en massa konstiga saker. Redan från första början så kände jag att de var någonting i hans pappas rum,Så jag stängde alltid den dörren på kvällarna i fall att. Hela spökgrejen började med att min pojkvän pratade med mig i telefon och så stog han och kollade ut och då såg han en man bakom sig med en stor hatt som kollade på han och när han vände på sig så var de ingen där, och det var mörkt ute så man ser ju in då.. efter de vart de lugnt ett tag ända tills vi började prata om att flytta till en liten finare lägenhet. Då började balkongdörren dunsa högt på nätterna fast den redan var stängd, man kände sig iakttagen när man duscha, dörrar som öppnades fast man hade stängt igen dom helt och min pojkvän hörde ett högt skrik en natt.. En kväll när min kompis och hennes kille var hos oss så tog dom massa kort på lägenheten för att se om det fanns något och då vart dom tydligen lite arga.. Luften vart tryckt och man kunde inte andas man vart helt enkelt tvungen att åka därifrån ett tag. Och bilderna dom tog la vi in på datorn men dagen efter så slutade datorn fungera helt utan anledning..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *