Min skrivstil förändras!

Kära EeWee! På senare tid har jag börjat tappa bort bokstäver när jag skriver. Så förändras min skrivstil, allt från "kråkfötter" till ganska prydlig skrift! Jag älskar att skriva, och har mycket av den varan som för mej är ett talande språk, och därför försöker jag att återge orden till "Målande bilder".!!! Varför tappar jag bokstäver, och hur kommer det sej att min skrivstil föändras??? Kan du se om jag kommer att få ge ut mina alster??? Tack på förhand!!

Hej Lisbeth! Ibland tappar du bokstäver för att du tänker snabbare än du skriver,men andra gånger när din skrivstil mer drastiskt förändras så är det en av dina manliga konstnärliga guider som "talar med pennan genom dig". Om du börjar synas på tex marknader eller liknande där du visar dina alster kommer människor uppmärksamma dig och det du gör. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *