Min son

Jo jag vill ställa en fråga till dig Simone Det är så att min son gick bort under oklara omständigheter i december 2007.. Undrar vad som egentligen hände? Har fått en officiell version som det finns så många frågetecken omkring. Tackar dig om du kan försöka ge mig lite mer klarhet. Älskade honom över allt annat och saknaden är så stor gråter fortfarande varje dag och kan inte få detta ur mitt huvud.

Hej Peter! Det känns som den officiella versionen är knappphändig, och väldigt inhuman och klandervärt gjord för att delges på detta sätt! Här finns många frågetecken som bör rätas ut! Detta är ett mycket känsligt ämne, som jag inte tycker är bra, att lägga ut till allmän beskådning! Därför ber jag dej att du skriver till min spökmess, så får du mera iformation av mej där! Men du ska veta att din son vet hur mycket du älskar honom, och han älskar dej! Men han vill se dej glad och lycklig igen! Det är väldigt viktigt för honom ,och inte minst för dej själv:)Och han är med dej i ditt sorgearbete, och finns vid sida när du gråter, men givetvis då du är glad också! Jag önskar dej en fin sommar,och ta för dej av allt vackert som finns! MVH: Simone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *