Min sons blomma

Hej. Kan du tala om vart min sons blomma som han fick utav mig förra året när han fyllde år tagit vägen? Det är en grön växt i en rund brun kruka där jag skrivit hans namn o grattis på 18-års dagen på. Den har hela tiden stått mellan 2 större blommor i hans fönster men nu när han var borta så försvann den, har letat igenom hela lgh flera gånger men den går ej att hitta. Är det någon/några av de andra som vi delar lgh med som tagit den? Var med om något liknande för några år sedan att en sak försvann men jag bad snällt att de skulle lämna tillbaka det o dagen efter så var saken tillbaka. Har bett nu också men inget har hänt, har inte ens känt av dem här hemma så jag börjar undra om de är kvar eller om det kommit hit andra. Mkt tacksam för ett svar. Kram 🙂

Hej! Det är din son som ska be dem ställa tillbaka sakerna då det är hans gäster. Dina är kvar men du har vant dig så pass vid dem att de är lite svåra att se och känna av men de finns där! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.