Min sons dopljusstake.

Hejsan. Innan vi hann flytta in i våran nya lgh så fick vi inbrott i vårat vindsutrymme o alldeles för mycket blev stulet! 🙁 Har väl rett ut det mesta om vad som finns kvar o inte men en sak jag måste få klarhet i är om min sons dopljusstake blev stulen också eller om den finns kvar hos oss någonstans? Psyket gör att jag har väldigt svårt att gå upp på vinden o plocka i sakerna. Måste få veta om den finns kvar eller om jag ska försöka köpa en liknande viket inte blir det samma men han ska ha sin ljusstake i alla fall. Han fick den av sin mormor o morfar när han döptes o kvar bland de andra sakerna finns bara den blåa ljusmanschetten. 🙁 Kram

Hej! Ber om ursäkt för att svar har dröjt. har sakerna kommit tillrätta? Denna ljusstake blev tyvärr stulen men det känns som om sakerna- de flest- kommer till rätta igen. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *