Min syster och flera

Hej. Min syster dog när jag föddes. Vi var eneggs tvilingar. Men jag kan se henne nu. Runt mig. Men jag kan också se en blod flicka som är 7-8 år gammal. Hon är blond och har blåa ögon, hennev hud är vit och hon har ett vitt nattlinne på sig. Hon ser ut att komma frånn förr i tiden. Hn ser ledsen ut. Jag kan också se en pojke som kanske är 6 år och har svart kavaj och gröna ögon. Han flög in i en av mina kompisar så att hon fick gröna ögon! Jag kan höra också att dom pratar med mig. Jag och mmin kompis Elsa ( henne pojken flög in i) Kan känna när det blir varmt vet vi att ett spöke är där ( om vi inte ser det) Jag förstår inte riktigt vad dom gör där? Det låter som dom föröker leta efter nånting. Jag har frågat flickan vad hon heter men hon sa bara att hon inte kommer ihåg. Jag såg en kvinna som flög rakt in i mitt piano också. Men det är tur att jag inte är lättskrämd. Jag är bara 10 år!

Hej du! Du är en tuff tjej med skinn på näsan och du är mycket medial!:) De du ser runt dig är inga direkt vilsna själar de vill bara vara nära dig då de tror att du kan hjälpa dem med det de har ouppklarat. Tyvärr ser jag inte riktigt vad det skulle vara så jag ger dig lite tips.. ha penna och papper bredvid dig, ha det med dig så ofta du kan och kan du göra det till en vana är det lättare. När du är som minst beredd kommer ord och tankar upp och det är inte dina tankar det vet du- du känner det- skriv ner dem och när kvällen kommer går du igenom vad du skrivit och ser vad du får ut av det. Renskriv gärna i ett annat block då det kan ta både en och fler dagar innan du får fullständiga svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.