Min syster spökade för oss…

Jag vet inte om detta kan kallas för en spökhistoria men den är sann och den hände min mamma och mig. Detta var flera år sedan när jag bodde hos min mamma i Växjö. Vi (jag och mamma) satt hemma i köket och väntade på min storasyster. Vi satt barnvakt och hon skulle komma och hämta sin dotter. Det var mitt på dagen, sommar och jättefint väder. Min syster var fösenad och vi började bli irriterade på henne. Plötsligt ser vi henne komma springande från köksfönstret. Mamma bodde på bottenvåningen och trappingången låg intill fönstret. Vi ser henne slita upp portdörren och rusa in. Jag tänkte att det var på tiden och väntade mig höra ytterdörren som öppnades när som helst. Men det är helt tyst och minuterna tickar. Vi tittade båda på klockan och undrade varför hon dröjde. Så jag gick ut i trapphuset och kollade men det tomt och tyst. Det var jättekonstigt för ingen kan komma in eller ut utan att vi ser dom genom fönstret och det finns ingen annan ingång. Vi väntade undrande och plötsligt ser vi henne komma rusande mot portedörren, slita upp den och springa in i trapphuset. Den här gången sprang jag ut i trappan och öppnade dörren. Det var verkligen hon! Vi berättade vad vi hade sett och hon blev jätteförvånad. Hon sa att hon hade tänkt på att hon var jätteförsenad hela vägen hem till mamma och stressat. Vad var det vi såg egentligen? Vi är båda 100% säkra på att vi såg min syster komma in genom porten en halvtimme INNAN hon verkligen kom fram….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *