min vän

Hej igen och tack för svaret. vill ställa en fråga om min kompis som går i min klass hon känner sig ofta som en utanför mängden och att t.ex jag syns mer och är finare. har försökt sagt till henne att hon är lika fin som alla andra. Hon och jag har börjat prata ibland om det övernaturliga vilket vi båda tycker är intressant. men hon undrar själv varför hon känner sig så tystlåten och blyg utanför bubblan av dom "populära". Kan beskriva henne lite hon är svarthårig egentligen blond och isblåa ögon.

Hej! Din kompis är inte medveten om att hon är en härlig person så det är nu upp till dig att hjälpa henne ur hennes skal. Detta är inget övernaturligt men ni kommer att upptäcka sådant åxo i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *