Min vän

För snart 3 år sin gick en av mina närmaste vänner bort i en galopperande cancer.Inom 3 månader från det cancern upptäcktes och operation mm så tynade hon bort från oss.Just vid den tiden hon blev sjuk hade vi inte så mycket kontakt så jag visste ingenting om att hon var sjuk förrän de sista 1 ½ månaderna. Det jag undrar över är att jag hade en dröm som var så verkligt som handlade om att hon var väldigt sjuk. När jag vaknade var jag väldigt upprörd och tänkte att jag skulle ha ringt och kollat hur hon mådde. Tyvärr så bleknade känslan under dagen och något telefonsamtal blev aldrig gjort.Nu undrar jag om det var någon som försökte tala om för mig att min vän var sjuk och vem det isåfall var som pockade på min uppmärksamhet? (Ångrar varje dag att jag inte ringde telefonsamtalet) Kram Ingalill

Hej Ingalill! Det var din vän som ville göra dig uppmärksam på sin sjukdom. Att ångra något från det förflutna gör ingen nytta, tänk framåt istället. Hon har det bra och slipper vara sjuk. Prata med henne hon hör dig! Hon är inte bitter om det är det du är rädd för. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *