Min vän?

Jag undrar en sådan sak som att, kommer jag och min vän Camilla (Cilla kallas hon) och jag någonsin bli vänner igen? Hon bröt kontakten pga hon hade varit orolig och skickat åt mej på natten och sagt att pojkvännen ha tagit stryptag på henne osv osv. Så nästa dag meddelade jag hennes mor om detta. Efter detta har hon inte velat ha någon kontakt med henne, och jag misstänker hennes pojkvän har något ont emot mig men vet inte vad. Detta hände i september 2008. Jag har kontakt med hennes tvilling syster, men kan inte komma över att jag saknar Cillas sällskap =( så vad tror du? Tack igen, Ni är så härliga!

Hej Annika! Jooo du, Den här pojkvännen har lyckats sätta skräck i många, och då kan liknade saker uppstå! Och Cilla känner av det här fortfarane! Mitt råd är att du tar och försöker få kontakt med Cilla, då hon inners inne saknar er vänskap! Det är klar att Cillas pojkvän, hyser agg mot dej då berättade hur han bar sej åt! Och det är viktigt att han märker att Cillas vänner inte backar på grund av hans usla beteende, för annars känner han ju hur han har tagit makten,och det är viktigt att markera för honom, att han inte har lyckats med ! Jag önskar dej en riktigt härlig sommar Annika! MVH:Simone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *