Min vän!

Jag har en vän som lämnade detta jordelivet i December -08 o något som plågar mig är att sista gången jag pratade med honom så var det inga vackra ord jag sa. Tyvärr så hade han en tendes till att ljuga ganska så friskt emellanåt vilket gjorde att man mer än en gång var förbannad på honom, men innerst inne så var han en fin vän o jag saknar honom väldigt mycke. Anledningen till att jag var så arg på honom denna sista gången var det jag fick höra som sagts men nu med facit i hand så vet jag inte om det var han eller mitt ex som ljög. Jag vet att min vän inte mådde bra o jag hoppas av hela mitt hjärta att han har det bra där han är nu. Saknaden är stor men min tröst är att jag hoppas att han är lycklig nu!

Hej! För det första: släpp dina skuldkänslor och gå vidare! Orden du sa var kanske inte så fagra men de betyder inget för honom nu, han minns bara det glada och positiva mellan er och han vill att du ska veta det! Han mår bra och han är mer orolig för hur du mår. Allt det har han lämnat bakom sig och det borde du också göra för att kunna gå vidare med ditt liv då skuldkänslor förtär människor. Han är glad och lycklig! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *