Min vän från Japan!

Hejsan! Jag hade i början på 80 talet en brevvän från Japan Junko Innamura som jag brevväxlade flitigt med. Hon berättade att hon hade det väldigt jobbigt i skolan o sen hörde jag på nyheterna att Japan var det landet där det begick mest självmord i världen bland skolungdomar o sen kom jordbävningen. Jag skickade många brev men de kom alltid tillbaka igen med att adressaten var okänd. Jag tänker ofta på henne o undrar hur det gick med henne om hon finns kvar i denna världen eller om hon har gått vidare? Kan du berätta något om henne så vore jag mycket tacksam. Svara när du har tid, du har ett eget liv att leva också! Kram 🙂

Hej! Jag kan se henne men jag måste ärligt säga att jag inte kan säga om hon är kvar på jorden som levande eller om hon finns kvar men inte gått över riktigt. Hmm..Hon känns nära men ändå så långt ifrån! Hon kan ha bytt namn och liv åxo vilket kan göra att jag inte ser hennes rätta plats så att säga. Låt mig ha detta några dagar och ser jag henne bättre längre fram säger jag till dig! Tack för din energi! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *