Mina anhöriga dog under 9 månader varför?

Hej jag undrar hur mina anhöriga som gick bort förra året min moster min pappa min mamma min mormor samt min styvfar har det om de träffas på andra sidan och om de besöker mig om de kan ge mig nåt råd i mitt elände jag blev så ensam när de försvann och ännu fattigare då de inte finns varken som ekonomisk hjälp eller tröst. Min cdspelare sätts på då och då är det fel på den eller är det någon som vill visa att de är här och vem är det i såfall? Jag undrar så varför de gick bort alllihop under så kort tid bara 9 månader.

Hej! Du fick alla smällar på en gång. De har alla träffats på andra sidan och de håller ett vakande öga över dig. De försöker nå dig men du är så inne i din sorg att de inte når dig därför mixtrar de lite med cd spelaren. Du måste släppa din sorg och ge dig själv tillåtelse att leva och ta emot deras hjälp! Det enda jag kan svara på vad gäller deras bortgång är att deras valda tid var ute! Om du läst andra frågor och svar här på frågespalten så har jag skrivit om att man skriver ner sitt liv i himlen om man hjälper att åter födas. Detta är naturligtvis en prövning för dig och jag känner din sorg och jag kan bara be dig att öppna dig själv, låt dina guider hjälpa dig över sorgen. Meditera och öppna dig, tillåt dem komma till dig i dina drömmar och tankar. Jag skulle kunna skriva ett helt a4 om att öppna sig men jag ber dig läsa igenom mitt svar och du vet vad jag menar, innerst inne vet du det och skulle du behöver ledsagning hör av dig så ska jag hjälpa dig så mycket jag kan! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *