Mina Guider

Hej EeWee! Har ett flertalnätter på raken bjudit in mina guider och bett dem mötta upp mig i mina drömmar men tyvärr så har inget hänt. Vet du varför? Hoppas att allt är bra med dig!!!

Hej Natte! Jag tror att det handlar lite om att "du vill för mycket" och då sätter de sig på tvären.Guider kan faktiskt "sätta sig på tvären" om de anser att de har anledning till det. Gudarna ska veta att mina guider inte alltid gör som jag vill att de ska göra utan tvärtom!, men oftast eller snarare alltid visar det sig i slutändan varför "deras sätt var ett bättre alternativ". De kan ju se "helhetsperspektiv" som inte vi levande kan. Det kan vara att de vill att du ska närma dig dem på något annat sätt.Har du prövat att skriva?Använda ett annat sätt än drömmar, som inte behöver vara det sättet du ska använda dig av(även om det kan vara jag som gett dig det rådet). Jag uppfattar nämligen att den ene av dina guider är mer för "skrivandets konst".Lära dig ställa frågor och be dem använda din inre tankeröst för att ge svar via pennan.tex Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *