Mina guider ! ! !

hej EeWee välkommen tillbaka! Jag heter Mathias Gorgis o bor linköping, först o främst tack för underbar sida ni har kommit upp med och jag uppskattar det verkligen och trivs här :). Till saken, jag skulle vilja veta om jag har några guider, va dom heter och vart dom är närmast mig (vart dom står). Jag kommer ursp. från irak och bott här nu i ca 9 år. Vi är kristna. Mamma, pappa o äldsta syster är mycket religiösa. Men vi resterande är min mindre det tror du det påverkar när det gäller guiderna. jag är jätteintresserat av när det gäller spöken, andra och allt inom det paranormala. Det var allt! 🙂 Hoppas mina frågor inte är till besvär och vilket svar du än kommer med så är jag nöjd och mycket tacksam! Mvh Doshaa//mathias

Hej! Trevligt att du uppskattar spökwebben och det vi har att erbjuda på våra sidor!Det tackar vi dig för!. Detta med att få guider att framträda på direkta frågor kan ibland vara lite knepigt då det alltid inte är villiga att framträda på direkta frågor OM dem.Jag har beskrivit detta i inledningen till frågespalten. Jag kan dock uppfatta att du har tre guider och en sk "skyddsängel" som är en man(visar sig som en man i 60års åldern med gråsvart vågit tjockt hår och en slags käpp i vänster hand) som verkar tillhöra din släkt. Den guide som står alldeles bakom dig vid din vänstra sida kallar sig "Dahilianya"(kan ej garantera att det är korrekt stavat). Det är en mogen kvinna som är den som är den guide som står stadigt vid din sida och visar sig utan att nämnvärt bry sig om min mediala närvaro.Hon är heller inte speciellt intresserad av att kommunicera. Hon är en väldigt stabil och kraftfull guide i den bemärkelsen att hon har lång erfarenhet över just historiska skeenden och förändringar,religon och kulturförändringar. Hon har levt som en stark kvinna under bla det Sumeriska väldet. Hon är lång,smal och väldigt ståtlig med gyllenbrun hy och långt mörkt,nästan svart lockigt hår som når ner till midjan.Hon bär en gyllenbrun lång klänning och ett slags diadem med stenar som huvudprynad.Hon bär även tunga guldsmycken runt halsen och armarna. Hon står för styrka,mod och bevarande av släkt,historia och traditioner och är starkt troende.Hon ska hjälpa dig att bevara dina rötter och vara stolt över din historia och den du är oavsett var du är bosatt eller befinner dig i livet,eller vilka du möter. Där finns även två män som är dina guider men de backar undan och jag kan därför inte uppfatta deras utseende eller få info om dem,idag,här och nu. Guider anpassas innan man föds till en individ.Kommer man att återfödas i en släkt eller en familj med stark tro så kan man få guider som är anpassade efter den kultur ,tro eller religion man bär inom sig i hjärtat. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *