Mina telefoner krånglar.

Hej! Mina telefoner har börjat krångla. Min trådläsa vanliga telefons alarm funktion startar i bland utan jag programerat den. Min mobils klocka ändrar tiden ibland. Lite konstigt att 2 hyffsat nya telefoner börjar krångla samtidigt. Är dom sönder eller är det någon som busar med mig.

Hej Linda! Jag får ett svar från min guide… Ville inte du ha kontakt med dina närmaste guider eller de du har omkring dig? Detta är bla deras sätt att få dig att uppmärksamma deras närvaro.Andar och guider kan manipulera med allt som går på electrisitet eller batterier. Kanske dags att uppmärksamma deras alla galna försök att få dig att reagera över dem och deras närvaro och försök att nå dig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *