Mina tidigare liv?

Jag är helt övertygad om att jag levt tidigare liv. Det känns som jag alltid har haft ett hårt liv som kvinna, fattigdom, bott lantligt, sjukdomar, många barn osv. Stämmer det? Det känns även som om mina husdjur varit med tidigare. Har alltid haft katter som jag älskar högt. Min man känns som en själsfrände, är det så? Jag har alltid känt att jag lever i fel tidsålder! Jag vill tillbaka till 1800-tal! Många hälsningar Susanne!

Hej Susanne! Jag förstår att du liksom många andra är intresserad och angelägen om att få svar om vem eller vad du har gjort i ditt tidigare liv. Jag råder dig därför att söka kontakt med ett sk reggressionsmedium som kan hjälpa dig att SJÄLV minnas dina tidigare liv. Ibland kan det vara en del i ens andliga utveckling att själv få pusselbitar på plats genom att förstå vad som skett tidigare och som påverkar en här och nu. Men det bästa är att SJÄLV minnas och uppleva än att ngn annan talar om för dig. Det finns många medium som arbetar just med reggressioner dvs de hjälper dig tillbaka till tidigare liv under djup avslappning. I frågespaltens inledning har jag tydigt skrivit att jag inte besvarar direkta frågor om just tidigare liv. Det tar alldeles för mycket tid och engaemang att spåra bakåt i och åt en annan människa.Det är inte mitt arbetsområde. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *