Mina upplevelser.

Detta inträffade hemma hos min före detta sambo. Vi hade varit tillsammans ganska länge, när han fick tag på en lägenhet via tips från en av hans jobbarkompisar. Lägenheten fanns i ett av dom äldsta husen i den byn och mannen som bott där tidigare hade flyttats till äldreboende då han va ensam och hade börjat bli smärre. En sen kväll ett par veckor senare låg jag i soffan i vardagsrummet och höll på att somna, när jag helt plötsligt vaknar med ett ryck och sätter mig upp. Tittar ut i hallen och ser då hur en stor äldre man, smått framböjd går ifrån köket, snett över hallen och vidare in i sovrummet, där min sambo låg och sov. Blev rädd och ropade efter sambon som inte märkt något. Fick några dagar senare, efter att ha prata med grannen som brukade hjälpa denna mannen med diverse saker, höra hur denna mannen hade sett ut o.s.v. och detta stämmde in på den mannen jag hade sett. Yttligare nån dag senare fick vi veta att denna mannen hade gått bort en kort tid innan jag såg honom i lägenheten. I samma lägenhet, nån månad efter denna upplevelse började en liten flicka, kan tänka mig runt 5 års åldern, dyka upp varje kväll, precis utanför sovrums ingången. Började vänja mig vid att hon alltid stod där och tittade på mig medans jag läste mina böcker. Jag hade allt en lugn och ganska avslappad känsla av henne, hon ville inget illa, bara att få vara där typ. Ett tag efter det hade tagit slut mellan mig och min dåvarande sambo, så bodde(bor fortfarande kvar i samma lägenhet än idag)han kvar där. Vi fortsatte att vara vänner och han kom ihåg att jag berättat om flickan för honom. Iaf en dag berättade han att när han hade somnat men vaknade av nån märklig andledning och tittar då upp och ser den lilla flicka, stå lutad över honom brevid sängen och tittar på honom. Han blev så rädd att han drog täcket över huvudet och somnade om till slut. Detta är endast en liten bråkdel av alla mina upplevelser jag har varit med om i mitt liv. Har varit med om betydligt mycket otäckare saker som än idag skrämmer slaget på mig. Har ärvt en medial förmåga, som verkar gå genom släkten på min mammas sida. Då både min mormor, mamma och syster har medial förmågor, vissas starkare än andras. Skriver fler inlägg om min upplevelser inom kort.. Upp till var och en att bedöma vad dom tror är verkligt eller inte! Jag kan bara stå för det jag upplevet och vet själv, det är 100% verklighet för mig men du behöver inte tro på det om inte du vill..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *