Minnesglimt från Egypten?

Hej EeWee! Nu har jag en nu fråga som har dykt upp i mitt huvud och är om en händlse som har hänt en gång under hösten. Har börjat studera om tidigare liv i egypten och funderade på ordet farao när detta hände, som jag har skrivit i en anteckningsbok: "Under en sekund ser jag egypten utifrån en mans ögon för flera tusen år sedan. Jag hör denna man säger något men jag vet inte vad. Ser folket jobba hårt och hör sorl. Lång, smal men ndå muskulös man, med vit huvudbonad och vit underdel. Han har även guldarmband, och även ett guldhalsband tror jag. Av en anledning känns det som jag är den mannen. Sedan ser jag ur en betraktares ögon. Mannen står upp." Kan det ha varit minnesbild ifrån en astralresa till detta tidiagre liv eller vad kan det ha varit? Känns som det var en farao, vilket Eriis har berättat för mig tidigare att jag har varit. Om jag har nu varit det så kan man ju i så fall vara vilken som helst i den kronologiska kungaordningen, och har räknat att det är över 20 st som inte har identifierat namn på. Mvh Linda

Hej Linda! Normalt sett går jag inte in på frågor om tidigare liv men i ditt fall har jag redan tidigare fått information i ett annat sammanhang. Minns du att du en gång skrev att du "kände igen mig" eller att du kände att du träffat mig. Kan nu svara att, ja det har du eftersom vi levde en period under samma epok i egyptien. Du behöver gå tillbaka ända till ca1550-1069 före.K.för att hitta din tid. Jag råder dig att införskaffa boken: Forntida Egyptien-Faroernas Rike.ISBN-1-40546-905-6 antingen via ett bibliotek eller en bokhandel.Kostar ca 150-200kr. Läser du igenom den kommer du få nya pusselbitar att falla på plats och även finna ditt namn som börjar på T.(mer säjer jag inte…) Detta är en rent historisk bok över egyptien och deras kungar,faroner mm. Under den perioden var jag själv en sk Aubispräst som hade hand om de döda.Du har träffat mig där. Så nu fick du svar på både din gamla fråga och din nya. Det är alltså minnesglimtar du har från ett tidigare liv. Genom att läsa ren historia kan minnesbilder väckas till liv. En astralregression till ett tidigare liv kan upplevas presis som du beskriver. Antingen att man "ser ut" genom den personens ögon som du var där och då. Man kan också välja att kliva åt sidan och betrakta sig själv utifrån. Det intressanta som kan hända när man "kliver in i ens tidigare liv ch ser genom dess ögon" är när man talar med andra. Jag har noterat att vissa märker att "något är annorlunda" med personen man klivit in i(en själv tidigare liv). De kan tycka man säjer något som de reagerar över så jag har lärt mig att vara tyst och bara iaktta för att inte påverka något.(eftersom jag inte riktigt vet vad som händer med "jaget" i den tiden jag besökt,på ngt sätt besätter jag mig själv.) Du kan även ha en kommunication med din guide under hela resan som blir som en dörrvakt ifall ngt sker och du snabbt måste ta dig ur det livet. Du kan även försöka vara mer medvetet uppmärksam på omgivning,skyltar,språk,ord,åratal,namn,ikoner,bilder,mönster osv för att få en bild av mer exakt var du befinner dig. Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *