mitt hus..

Hej! min syster ställde frågan om mitt hus2008-02-08, och rubriken var, varför sådan negativ energi.mvh elise.

Hej! När mina guider som nu varnar mig att länka till en plats är det för att "skydda mig" från att bli påverkad av energier som finns på den platsen. Som jag beskrev i förra svaret är det dels en sådan tung och dyster stämmning,"trögflytande" att jag tex kan påverkas så pass att jag själv blir likgiltig och tex inte orkar rena mig eller ens stänga av länken och vips har jag själv "besök" i mitt egna hem.(det händer tyvärr då och då) Fast huset befinner sig på okänt avstånd från mig "landar dess problematik i mitt hem"och för att slippa sådana upplevelser följer jag mina guiders varningar att inte länka av hänsyn till min familj och mina barn. Tid,rum och plats är oväsentligt för andevärlden.Om jag gör ett hembesök lämnar jag ju platsen bakom mig när jag går,"arbetar" jag som nu hemifrån "bjuder jag in andras problem i mitt egna hem".Förstår du då vad jag menar?Därför varnar mina guider mig,som nu för att länka till ditt hem. Hade jag bott i det huset hade jag inte fått en lugn stund och jag hade nog blivit fullständigt energilös,trött och likgilltig. Dels är det som jag sade innan en energi som tröttar uta alla andra andar så de blir alldeles håglösa och mer trötta än vad normalt är.Vem eller vad denna energi är kan jag inte svara på då den vägrar ge sig till känna och det krävs att var på plats i huset för att "dra fram den". Naturligtvis kan man som levande människa bli påverkad.Man kan bli trött,fullständigt energilös,få mardrömmar,panikångest,känna obehag,få huvudvärk,ont i kroppen,sömnlöshet,man kan även påverkas av andarnas känslor och få tankar,humör och känslor så man inte känner igen sig själv. Hos barn är det vanligt med att de får huvudvärk,blir mer infektionskänsliga pga den ständiga stressfaktorn av att känna sig iaktagna och obekväma,otrygga is itt egna hem,sömnlöshet och mardrömmar och att de tappar "leklusten" och mest "hänger" pga energibrist. Men sånt här brukar oftast gå att lösa men det bästa är att ni som sitter "mitt i smeten" inte försöker lösa problemet själva utan överlämna det till ett seriöst kunnigt medium som har förmågan att både förstå och se energier. En som helt enkelt vet vad som behöver göras och inte är otydlig och "lallar runt" för det kan bara förvärra saken.Ska ett arbete påbörjas ska det också avslutas! Jag vet inte var i landet du bor men ett tips kan vara att gå in på: www.trollsveden.nu som ägnar sig just åt spökutdrivning av besvärligare art. Om ni upplever detta som ett stort problem kan det vara värt att iallfall ringa ett samtal.Han kan vara av annan åsikt och ha andra förslag och förklaringar som kan hjälpa dig och din familj. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.