Mitt hus.

Hej EeWee Min syster har tidigare frågat dej om mitt hus. Du svarade då att dina guider varnade dej för att länka till mitt hus. Jag har nu haft två medium som arbetade tillsammans här, skulle vilja veta om du fortfarande blir varnad för att länka hit, själv tycker jag att det är en viss skillnad på stämningen här. Mvh Elise Den förra frågan var inskickad 2008-02-08, och hette varför sådan negativ energi

Hej Elise! Nej det är inte lika tryckande stämmning och obehagligt som det var sist pga att de fanns en specifik ande som tog väldigt mycket plats och som jag uppfattade mycket obehaglig den lilla stund jag hann ha en länk. Jag är personligen lite nyfiken på vad dessa två medium hittade och vad de kom fram till. Du får gärna berätta om du själv vill. Jag undrar nämligen själv vad det var för energier som fick mina guider att total vägra låta mig länka och drog bort länken direkt.Där och då. Visst kan jag känna en förändring i atmosvären även om jag inte är fullt övertygad om att allt är helt rent.(Kan vara för att jag själv inte varit inblandad i reningen). Var dessa medium nogran med att stänga alla möjliga kopplingar och länkar och vägar in för denne envise andeman? och har de stängt alla andra vägar in så inga nya kan komma in? och har de hjälpt dig genom att upplysa dig om hur du kan hålla ditt hem rent och skyddat fortsättnigsvis?och har de kunna ge dig upplysningar om varför det varit så rörigt /obehagligt och specificerat närvaron en och en? Återkom gärna och berätta! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *