mitt hus ÄR läskigt

jag har tidigare skrivit om saker som händer i mitt hus. Inskickat av Li. Igår kväll när ajg skulle sova började det banka i väggen, men inte i ngn av mina väggar. skitläskigt, med tanke på att bara jag var vaken. har läst många känner sig iaktagna på sina rum, men inte jag. Överallt i hela huset utom i mitt rum. Men i väggarna. det är ofta jag nästan springer från toan till mitt rum för att jag är så rädd. lite roligt med vissa saker vi har. Andarna verkar inte gilla mej. Som när jag skulle dusha, dushslangen var lite lör. Jag försökte skruva fast den igen men det gick inte. har hänt många gånger. Så en kväll berättade jag för pappa. Han kollade lite, skruvade ihop den sedan var den hel igen. En annan dag skulle jag plugga in högtalarna i min dator, gick inte. Sedan kom pappa in i rummet och sa "Vad dåligt ljud det är." Jag svarade att jag visste det och att jag hade försökt koppla in den. Pappa pluggade i kontakten också funkade det. Andarna är läskiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *