Mitt hus var hemsökt!

Sep-07 Yes, äntligen skullt vi få flytta till ett stort fint hus jag och min sambo. Vi var överlyckliga, vi pratade mycket om vilka tapeter vi skulle köpa och hur kul det skulle bli att få åka till ikea för att handla nya möbler. Lyckan blev kortvarig, jag stod med flyttkartongen i famnen i hallen i vårt nya hus då min blick automatiskt höjs mot trappen upp till övervåningen. Jag visste att vi inte var ensamma i huset. Allt kändes helt fel och alla varningsklockor i mittt huvud ringde. Jag kände hur en man sa till mig att gå, han var väldigt otrevlig och jag blev rädd. Hela min familj hjälpte till med flytten, alla var så glada och tyckte att huset var fint och att detta skulle bli helt underbart för oss. Ja eller hur tänkte jag! Jag visste ju vad som väntade på oss på övervåningen. Det sista vi hämtade från vårt gamla hus var våra katter. Det första dom gjorde vara att ställa sig nedanför trappen och stirrade upp mot övervåningen, då stämmer det tänkte jag, det är inte bara inbillning! Några dagar senare var jag tvungen att berätta sanningen för min sambo då han tyckte att jag betedde mig konstigt och aldrig ville vara själv på övervåningen. Efter 2 veckor av tortyr i form av fotsteg på övervåningen, blev väckt nästan varje natt av denna man som sa till mig att gå, jag blev trött då han sög all energi ur mig för att han skulle bli starkare, han gav mig sina sjukdomssymptom som jag trodde var stroke halva mitt ansikte kändes ibland förlamat, jag kunde inte vara hemma själv då han tvingade mig att gå igen,jag hade svårigheter att andas på övervåninegn luften var tjock, så fort min sambo gick på toa kände jag spöken komma upp bakom mig! Fick tag på det mest fantastiska medium, helt otrolig människa som var enormt andlig. Hon berättade att det var 2 spöken i huset, en man och en kvinna som hade bott i huset i början på 1900-talet, mannen var väldigt otrevlig sa hon han hade hängt på mig som en igel vilket i sin tur hade visat sig i mitt dåliga humör, trötthet och att jag kände hans sjukdomssymptom. Kvinnan var hans fru som han höll kvar på jorden, de visste inte att de var döda, dom tyckte att jag och min sambo inkräktade på deras privatliv. Han hälsade till mig att det behövdes inte alls "göras om" det dög som det var, han hade då alltså snappat upp när vi pratat om att renovera huset. Kvinnan var tydligen otroligt snäll för hon var kompis med mina katter, hon sa : Säg till flickan (jag) att hon inte behöver vara rädd! Mediumet hjälpte dem till andra sidan, hon tog hjälp av ärkeängeln Michael. Mediumet berättade att en av mina katter är väldigt speciell, när änglarna kom för att hämta spökena såg han alla änglarna och hans ögon blev helt rubinröda. Mediumet sa att hon aldrig varit med om liknande. Det finns inte många katter som han på jorden sa hon. Den dåliga energin låg över hela övervåningen förutom i vårt sovrum, där var det frid. Jag är helt övertygad om att någon skyddade sovrummet från spökena. Jag är fortfarande rädd för att vara hemma själv, hoppas att jag kan hitta en trygghet i detta hus snart, jag behöver huset och det behöver mig på något konstigt sätt, mitt medium sa: Ditt hus gråter, det har hänt för mkt tragik här. Hälften är renoverat nu, huset känns bättre men jag har en lång väg att gå, 100 år med tragik sätter sina spår antar jag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *