mitt jobb, mitt hem

Hej! Jag skulle vilja veta om jag jobbar kvar nästa höst på samma dagis som nu? Jag har bara kontrakt till 4.6, eventuellt kan det bli till 24,6. Sedan vet inte chefen om jag får komma tillbaka. Det beror på om en som borde vara pensionerad redan kommer att fortsätta i mitt ställe. Hon jobbar i en annan grupp för tillfället, men bara halv dag. Kommer hon att pensionera sig och jag få fortsätta? Jag trivs så bra och kommer aldrig aldrig att hitta en plats där de bryr sig så mycket om mig som här! Jag vill inte sluta! Snälla, hjälp mig!

Hej! Det känns som om du stannar kvar men jag ser inte om kvinnan stannar eller går då hon inte själv vet hur hon vill ha det! Du får vänta några veckor till innan det är dax för beslut men det känns bra för din del. EVy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *