Mitt tidigare liv.

Hej! jag är 44 år bor tillsammans med man och barn. Jag tycker om att handarbeta katter har 4 st. Jag har fobi (skräck) för grodor.. hyperventilerar om jag ser dom. Älskar att va hemma tycker resor över dagen kan va trevliga men inte mer. Har lätt för att prata med människor, det finns inte många genom åren som jag känt dålig kemi tillsammans med.. mvh susanne

Hej Susanne! Grodorna är något du blivit skrämd av under din tidiga barndom eller under ett tidigare liv( troligtvis det senare). Jag ser dig som en liten flicka max 4 år, stående vid en dam- mindre sjö, skog och du står vid kanten av dammen/sjön blöt och uppjagad. Troligtvis har du trillat i, fått panik och du såg grodor i samband med denna upplevsen och du förknippar dem med otäcka saker. Du är en hemmamänniska men du har rest runt i världen i dina tidigare liv och du har fått den erfarenheten du sökte då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *