Möter man sina djur igen?

Hej igen Marijona! Tack för dina svar! Jag har alltid undrat över djurens själar. Tror du att man möter sina djur när man går över till andra sidan? Efterssom jag inte har någon kontakt med släktingar så vore det konstigt om dom mötte mej med kärlek då. Jag vill hellre ha några bamsekramar av mina hundar. Dom kunde vräka omkull mej på golvet av kärlek och lycka när jag kom hem! Marie

Hej Marie! Det som hänt på jorden existerar inte på andra sidan! All oförätt som skett här är glömt på andra sidan. Dina djur kommer att stå och vänta på dig och du kommer att ha ett himla sjå att reda dig! När du kommer över på andra sidan kommer du att förstå och känna all kärlek du förtjänar vare sig du vill eller inte!:) Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *