Mystiska ljud

Jag är alldrig ensam… det är en sak som är säkert. För ungefär 3-4 år sedan flyttade min familj och jag ifrån vår lägenhet och in i ett hus.. Vi älskade huset men nu det senaste året har det hänt konstiga saker..övernaturliga saker. Jag är ofta hemma själv på dagarna för min syster brukar sluta sent på eftermidagarna. Jag brukar komma hem vid 3 tiden på dagen. När jag kommer hem brukar jag roppa hallå men jag vet förstås att ingen är hemma men jag gör det för att se om min syster är hemma på lunch eller något, iallafall när jag roppar så kan man höra små knystningar från vårt stora porslins skåp mitt i vardags rummet. Jag brukar inte bry mej för jag brukar tro att det är katten men när jag sen går upp på mitt rum för att spela dator hör jag smällar och fotsteg nerifrån jag blir rädd och låser in mig på toan tills mamma kommer hem. När mamma är hemma så händer inget. Men när jag ska gå och lägga mig i min våning säng ungefäg 1 meter över marken hör jag fot steg från vår vind.. vår vind är crika 20-40 meter och det är nästan omöjligt att stå där uppe. Jag somnar men mitt i natten hör jag hur någon trippar in på mitt rum… det är omöjligt att det är katten för den sover alltid vid min fotända sen precis innan stegen upp till min säng upphör stegen och jag hör inget mer den dagen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *