Någon annan i sängen.

En kväll när jag var helt ensam hemma för mamma skulle på en spelning i helsingborg hände detta. Jag var uppe till klockan.. ja den va väl runt elva tolv. Jag släckte överallt och gick och la mig i sängen. Jag som brukar ha väldigt lätt för att sova vände och vred på mig och kunde verkligen inte sova för hela sängen var jättekonstig. Sen vände jag mig om och jag kände en kall smekning på min kind. Jag blev alldeles skräckslagen och hoppade upp ur sängen. Och då såg jag hur sängen och täcket rörde på sig som att någon var där. Så jag lyfte snabbt på täcket för att kolla att inte de var katten. Men av min förskräckelse var det en människoformad elr vad man ska kalla de "grop" i sängen och det var iskallt. Jag blev först alldeles förlamad och sen sprang jag runt och tände överallt och ringde mamma och bad henne komma hem direkt. Jag väntade i 2timmar på mamma UTANFÖR huset.. Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Vi har flyttat till ett annat hus nu för att andra konstiga saker också hände. Men i vårt nya hus är det inte heller så lungt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *