Någon där?

Hej, för ett par år sedan hade jag jobb som lokalvårdare. Det ingick att städa en sporthall. När jag var nere i källaren så tyckte jag att jag hörde barn springa över sporthallsgolvet. Och i herrarnas omklädningsrum och dusch fick jag alltid en väldigt obehaglig känsla. Det värsta var att man städade där ensam och jag var alltid rädd. Finns det någon eller något där??

Hej Anna! Detta handlar mer om energier som stannat kvar i form av "avtryck" än energier från kvardröjande andar. Speciellt det du beskriver att "du hör barn springa över sporthallsgolvet" är ett tydligt exempel på hur stoj och lek och minnen kan sammlas på en plats, och det kanske inte är så konstigt med tanke på alla känslor som kan vara i omlopp vid en match lag emellan. Jag kan faktikst i princip bara uppfatta att det handlar om sådana här avtryck som du upplever. De kan skapa ljudfenomen,rörelser och känslan av närvaro beroende på hur väl inpräntat avtrycket är på en plats. Kan upplevas mycket obehagligt men är ofarligt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *