Någon eller något i min lägenhet?

Har nu bott i min lägenhet i ca 1 år, har under den senaste tiden hänt konstiga saker sådant som dörrar som öppnas av sig själv, knackningar och suckande. Jag undrar varför detta har börjat´, min bror har upplevt samma sak, tacksam för svar…

Hej Rasmus! Det du beskriver låter onekligen som du fått besök av en ande som inte varit på andra sidan och vänt. Jag kan uppfatta energierna av en äldre man i 70 års åldern som dog ensam i ålderdom/sjukdom pga ålderdom och blev "glömd" för ett tag. Du kan kolla upp om det bott någon sådan i din lägenhet tidigare eller bland de närmaste dörrarna då detta känns som det skett rätt "nyligen" inom en 3-5 års period. Jag kan inte svara på vem han är eller varför det börjat som du beskrivit närmaste året. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.