Någon finns här

Hejsan ! Jag och mina vänner "jag + 1 till" hade kört anden i glaset en fredags kväll första 10minuterna styrde jag glaset för att skrämma min kompis, sen sluta jag och ville se om de egentligen funka, och då så liksom glaset rörde inte sig men vi hörde ljud utanför balkongen som om något litet barn var där och grät men vi trodde bara att de va grannen, men de var det inte, och alla ljus typ rörde på sig asså flammorna bara fladdra snabbt runt omkring fast vi inte ens hade något fönster öppet.. och nu så känner jag min väldigt iakttagen, speciellt när jag dushcar, och är rädd för speglar!!. och jag hör ljus utanför min dör som om något litet barn skrattar och leker"typ springer omkring" och massa saker från mitt hus försvinner, som kläder och annat! och det börjar verkligen bli konstigt och läskigt jag behöver verkligen att ni hjälper mig jag undrar: – vem det kan va? – om jag på något sätt kan få kontakt med den igen igenom: anden i glaset "ouija board" e.v.p eller något liknande? – hur jag kan få den att sluta – och om den bara vill ha en vän? jag vet inte? det är därför jag ställer frågorna till er! Tack.. // D

Hej! Det första jag reagerar på är att ni kört anden i glaset och det är inget jag rekommenderar! Att bli vän med någon som kommit in via glaset är bara till att glömma. Den/de/det som kommer fram genom anden i glaset är bara onda energier och ont ting. Ni gjorde ett misstag och det är inte lätt att säga vad det är men ni behöver absolut rensa och få bort det som kommit in. Den vars bostad ni gjorde anden i ska skriva till min mail och jag ska hjälpa er få bort det hoppas jag. Sedan vill jag inte höra att ni gjort anden igen för ska jag hjälpa er rensa och ni gör samma sak igen kan jag inte hjälpa er- se det som en läxa som ni inte gör om igen. 6506karlsson@telia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *