Någon här?

Hej! Vårt hem har tidigare varit hemsökt, men jag tror att jag själv lyckades få bort denna energin för det har blivit så mycket lugnare. Stämmer det, har jag fått bort den? Eller finns den kvar och har lyssnat till mej då jag bett den sluta plåga mej, vilket den verkligen gjorde. Om inte just den energin är kvar, finns det någon annan som är här eller besöker oss då och då. Hade nämligen en luktförnimmelse för några nätter sen som var så tydlig. Det luktade åter igen tobaksrök. När jag tänkte farfar så försvann lukten. mvh

Hej! Du har fått bort det mesta och det som är kvar kan mycket väl vara din farfar om jag tolkar tecknen rätt. Det du har kvar känns om en yngre man som lyssnat på dig vilket betyder att han respekterar dig! Du har gjort ett bra jobb så tro på dig själv och din förmåga!! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *