Någon i huset?

Hejsan Evy! Jo för 9 månader sedan köpte jag en bostadsrätts villa. Det visade sig att en man går här, eller jag har sett honom som en svart gestalt. Jo nu när tyvärr min sambo och jag gick isär för 2 månader sedan så tycker jag personligen att det låter mycket i huset på underliga sett. Även vovven och katten reagerar ibland faktiskt. Så har jag fel? Är det mannen och vem är han? MVH Oscar

Hej Oskar! Min första reaktion när jag läser din fråga är att den sorg du känner och saknad efter din sambo får dina hjälpare att framträda mer för dig. Du ber om hjälp- säkert omedvetet- och de kommer för att finnas vid din sida. Be honom komma till dig via dina drömmar och hör vad han vill. Vill du få honom att gå över till andra sidan kan du höra av dig till mig via mail! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *